Šta je kombuha?

Kombuhu koriste još od davnina najveći vladari širom sveta tragali su za eliksirom večite mladosti.

Danas kada smo sa svih strana izloženi velikom broju štetnih uticaja na naš organizam potrebno je da koristimo dijetetske suplemente koji će poboljšati naš energetski i imuni sistem i omogućiti im da normalno funkcionišu i daju svakodnevni maksimum na svim životnim poljima.

Kombuha

Jedan od najjačih imunostimulatora i izvora energije je japanska čajna pečurka – KOMBUHA koja čini simbiozu dve vrste organizama : gljive (kvasci) i bakterija sirćetnog vrenja. Kvasci iz šećera stvaraju alkohol, a bakterije taj alkohol koriste kao izvor energije i pretvaraju ga u sirćetnu kiselinu. Pri tome kvasci saharozu pretvaraju u glukozu i fruktozu i time omogućuju bakterijama da stvaraju glukonsku i glukoronsku kiselinu koju luči samo zdrava jetra kod sisara a može se naći u prirodi samo u kombuhi.

Kombuha se gaji u posebnim uslovima na konstantnoj temperaturi koja omogućava maksimalnu fermentaciju . Tako fermentisan sok se ekstrakuje po tehnološkom postupku koji je jedinstven u svetu i kao takav zaštićen patentom na svetskom nivou.

QHRS EKSTRAKT OD KOMBUHE je 100% prirodan dijetetski suplement i izuzetno stabilan proizvod sa rokom trajanja od 2 godine . Od 20 litara posebno pripemljenog soka od kombuhe se dobija 250 grama ekstrakta i zato QHRS EKSTRAKT OD KOMBUHE deluje min. 10 puta jače i brže od kombuha tečnosti .

Ekstrakt od Kombuha

QHRS EKSTRAKT OD KOMBUHE sadrži : suve materije 75%, proteine, saharozu, glukozu, fruktozu, ph=3, vitamine : B1,B2,B6,C, niacin, mlečnu kiselinu, folnu kiselinu , kalcijum , magnezijum, kalijum, gvožđe, bakar, cink, sirćetnu kiselinu, ostale kiseline.

Iskustva nekoliko desetina hiljada korisnika širom sveta preporučuju QHRS Ekstrakt od kombuhe za : – detoksikaciju organizma (alkoholizam , narkomanija,pušenje)

– podizanje imuniteta (ciste , tumori, miomi)

– regeneraciju jetre ( hepatitis A,B,C ; mononukleoza)

– čišćenje i stvaranje zdrave krvi ( leukemija, anemija, holesterol, trigliceridi )

– povećanje elastičnosti vena i arterija (tromboza,arterioskleroza

KLIKNI OVDE ZA VIŠE O QHRS KOMBUHA EKSTRAKT

Leave a Comment